ADEVARUL PUR

Intr-o lume in care nimic nu pare sa aiba sens, triumfa doar un singur lucru...ADEVARUL

8 martie 2011

Conceptul evolutionismului (partea a II-a)











Idei paralele asemeni lui… Karl Marx, un ateu si initiatorul comunismului a fost incantat sa auda rationamentul stiintific al teoriei evolutioniste care-i valida, noua sa filozofie.
Marx il admira pe Darwin si tinea corespondenta. 




Comunistii credeau ca teoria lui Darwin dadea credibilitate stiintifica la ceea ce a fost inainte doar o filozofie. Filozofia socialismului si a comunismului au primit baze stiintifice datorita teoriei lui Darwin. Oamenii care au planuit teoria evolutionista incepand cu Darwin si cei dinaintea lui au pornit de la ideea ca totul a inceput dintr-un nimic si ca a fost o explozie (Big bang) in nimic si a dat nastere la galaxia Caii Lactee cu peste 200 miliarde de stele toate miscandu-se pe traiectorii precise. Acestea ca rezultat al exploziei si ducand la aparitia omului, fara ca Dumnezeu sa intervina in acest proces.




Aceasta teorie se invata in scolile de astazi. Darwin a avut ca scop sa explice viata fara nevoia unui Creator, ci prin procese mecanice sau naturale. Teoria sustine ca in vremurile de inceput ale pamantului in supa prebiotica cateva molecule s-au unit spontan si s-a format prima celula vie.
Dar astazi se stie ca cele mai simple organisme unicelulare au in gene si in cromozoni tot atatea informatii cate litere sunt in cea mai mare biblioteca din lume. Nicaieri in lume nu sunt stocate atatea informatii printr-un proces. Multe forme de viata sunt alcatuite din miliarde de astfel de celule complexe care sunt grupate intr-o ordine perfecta.




Imposibilitatea matematica a aparitiei accidentale a omului depaseste logica faptului ca o explozie intr-o tipografie ar putea duce la formarea unui dictionar. Dr. Johns Morris in filmul “The Evolution Conspiracy“, explica diferentele dintre creationism si evolutionism si ne arata care sunt recentele descoperiri stiintifice: “Evolutionismul exprima ideea ca toate formele de viata existente astazi si cele fosilizate provin dintr-un stramos comun. Ideea este ca in urma cu 4 miliarde de ani s-a format un organism unicelular din elemente chimice lipsite de viata; viata a aparut spontan din elemente fara viata. Apoi de-a lungul unui proces de modificare in timp, prin mutatii genetice s-a schimbat si s-a transformat in variatele forme de viata intalnite azi. Acesta este conceptual de baza al evolutionismului, ca tot ce este viu are un stramos comun. Creationismul este opus evolutionismului. Creationismul sustine ca fiecare categorie de plante sau animale provine dintr-un act de creatie direct si ca nimeni  nu poate descinde dintr-un stramos diferit de el insusi. Cainii au fost din totdeauna caini. Oamenii au fost intotdeauna oameni si nu au avut un stramos diferit de om.“ Dr. J. Morris.



Astfel, a fost o seara si apoi a fost o dimineata...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu